G.I. Assessors
Ens dediquem des de l'any 1992 a l'assessoria d'empreses, professionals i particulars. Els diferents professionals del nostre despatx són experts en els assumptes que configuren el dia a dia de qualsevol activitat empresarial i individual.

El nostre propòsit es fer una gestió integral adreçada als nostres clients, assessorant i gestionant les tasques jurídiques, fiscals, comptables i laborals que necessitin segons la naturalesa de la activitat que realitzin o de las seves necessitats.

La dilatada trajectòria de la nostra assessoria ens confirma que en l'actualitat els nostres clients actuals valoren factors com la rapidesa, l'eficàcia i la seguretat dels nostres serveis, i sobretot, la confiança mútua que sorgeix d'una relació seriosa i estable, és per això que els nostres esforços, aniran destinats a aconseguir aquests objectius.

Utilitzar la tecnologia mes actual ens permet optimitzar els nostres recursos, el que ens proporciona agilitat i fiabilitat en el servei a uns preus molt raonables.
 
Posi'ns a prova, els esperem. Tel. 93 727 59 20
 
G.I. Assessors, S.L.


Galeria d'Imatges Logo de G.I. Assessors


G.I. Assessors G.I. Assessors G.I. Assessors